Colour-Blend-Rug
Een designvloerkleed als geen ander. Het begon allemaal met een schetsboek. Ontwerper Carole Baijings liet zich verrassen door kleurencombinaties die spontaan ontstonden. Haar grove lijnen zijn levendig, de kleurkeuzes onverwacht. En doordat de lijnen in elkaar overvloeien, ontstaan er nieuwe kleuren. Fatboy's Colour Blend Rug vertaalt al die toevallige imperfecties naar een vloerkleed voor je woonkamer waar je blij van wordt. Krachtig, kleurrijk en bovenal bijzonder zacht.


Magisch tapijt

De aaibare Colour Blend Rug maakt van je woonkamer een nog relaxtere plek. Dit designtapijt nodigt je uit om erop te gaan liggen - en te blijven liggen. Het superzachte materiaal brengt elke nuance van Caroles schetsen tot leven: van de onscherpe lijnen tot de gelaagdheid van de kleuren. Met elke stap die je zet, veranderen de kleuren bovendien, waardoor het steeds een ander tapijt lijkt.

Grand of Petit?

De Grand brengt grootse zachtheid in je woonkamer. Dit grote vloerkleed is verkrijgbaar in stevig charcoal en warm fuchsia. En de Petit past echt in elke zithoek. In midsummer brengt dit kleine tapijt de zon naar binnen, terwijl de grand maple-versie je op een nieuwe manier naar bruin en grijs laat kijken. Wat je stijl ook is, deze kleurencombinaties passen bij elk interieur. Voor welke blend ga jij?


Laatst bekeken producten

Pieter & Bram gebruiken cookies; we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Trustpilot